logo

Hírek

2022-03-13

A Politicotól a Süddeutsche Zeitungig - Policy Solutions a nemzetközi médiában

Kiemelkedő figyelem övezi a Policy Solutions munkáját a nemzetközi sajtó legrangosabb termékeiben is.
A Politicotól a Süddeutsche Zeitungig - Policy Solutions a nemzetközi médiában

Erős hónapokon van túl 2021/2022 telén a Policy Solutions a nemzetközi médiában is. Ajánlatunk néhány kiemelt megjelenésről: 

POLITICO - Nagy megtiszteltetés, hogy kutatási eredményeinket a POLITICO oldalán láthatjuk viszont! Tucker Carlson Magyarországról készült videójáról szóló cikkében Serdült Viktória, a HVG újságírója a tavaly megjelent "Szorongások és félelmek Magyarországon" című kutatásunk eredményeit hivatkozva mutatja be a magyarok problématérképét.

Süddeutsche Zeitung - Az egyik legrangosabb német napilap, a Süddeutsche Zeitung alapos cikket írt a magyar választási kampány aktuális állásáról. Az Orbán-kormány gazdasági kampánylépéseit intézetünk igazgatója, Bíró-Nagy András segített kontextusba helyezni:

The Independent - A tekintélyes brit napilap, The Independent írt riportot arról, hogy milyen hatással van az Ukrajnában zajló háború a magyar választásokra. A cikkben a Policy Solutions igazgatója, Bíró-Nagy András segített értelmezni a helyzetet

Euronews - A Policy Solutions Covid-kutatása az Euronews oltásellenes mozgalmakról készített összeállításában. 

Deutsche Welle - Az utóbbi hónapok jelentős korrupciós botránya a Völner-ügy, amely a Pegasus üggyel is kapcsolatba hozott főszereplő miatt a nemzetközi sajtó figyelmét is felkeltette. A Deutsche Welle riportjában intézetünk igazgatója, Bíró-Nagy András értelmezte az eseményeket:

New York Times - A globális inflációs trendekről, és azok politikai hatásairól szóló riportban a magyarok problématérképéről készített kutatásunkról írtak. 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!