logo

Hírek

2012-02-01

Hungarian Politics In-Depth - 2012. január

A 2012-es év első angol nyelvű Policy Solutions elemzése "The first all-inclusive left-wing protest" címmel a január 2-i kormányellenes tüntetés hátterét és lehetséges következményeit vizsgálta.
Hungarian Politics In-Depth - 2012. január

A 2012-es év első angol nyelvű Policy Solutions elemzése "The first all-inclusive left-wing protest" címmel a január 2-i kormányellenes tüntetés hátterét és lehetséges következményeit vizsgálta. Januári második elemzésünk "Is Gordon Bajnai planning a comeback?" címmel jelent meg, és a volt kormányfő visszatérésének lehetőségéről, illetve esélyeiről szólt. Orbán Viktor miniszterelnök strasbourgi szereplését vizsgálta a "Tactical Orbán soothes markets in Strasbourg" című írásunk. Januári utolsó, "President Schmitt embroiled in plagiarism scandal" című elemzésünk pedig az államfő doktori disszertációja kapcsán felmerült plágiumvádakat és a politikai felelősségvállalás kérdését vette górcső alá.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!