logo

Hírek

2016-12-20

Policy Solutions gyakornoki program: 2017-ben újra!

A Policy Solutions politikai elemző intézet gyakornoki programot hirdet a politikai elemzés iránt érdeklődők számára. A gyakornokok négy hónapon keresztül (2017 január közepétől 2017 május végéig) heti 20 órában kapcsolódnak be intézetünk munkájába.
Policy Solutions gyakornoki program: 2017-ben újra!

A Policy Solutions politikai elemző intézetnél változatos munkákban próbálhatják ki magukat a sikeres jelentkezők: európai és magyar politikai témák elemzése, médiaelemzés, adatgyűjtés, háttéranyagírás, kreatív feladatok.

A gyakornoki programban való részvételhez elvárás az európai és a magyar politika alapos ismerete, a kiváló angol nyelvtudás, a jó elemzői és fogalmazási készség angol és magyar nyelven egyaránt.

Jelentkezeni a következő anyagok elküldésével lehet:

  • Szakmai önéletrajz;
  • Egy angol nyelven írt, 1-2 oldalas, szabadon választott témájú aktuális politikai elemzés;
  • Egy korábbi magyar nyelvű politikai elemzés, cikk vagy tanulmány.

A jelentkezést az info@policysolutions.hu címre kérjük küldeni 2017. január 10-ig.  

A legjobb pályázókkal szóbeli elbeszélgetést tartunk.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!