logo

Hírek

2016-01-26

Mostantól Brüsszelben is ott vagyunk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016 januárjában megnyitottuk a Policy Solutions brüsszeli irodáját. Mostantól az Európai Unió fővárosában is kutatásokkal, elemzésekkel és konferenciákkal állunk a Brüsszelben dolgozó szakértők, politikusok, újságírók rendelkezésére. Az angol nyelvű politikai elemzéseink témái változatlanok: populizmus, politikai szélsőségek, európai szociáldemokrácia és természetesen a magyarországi belpolitikai események állnak kutatásaink fókuszában.
Mostantól Brüsszelben is ott vagyunk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016 januárjában megnyitottuk a Policy Solutions brüsszeli irodáját. Mostantól az Európai Unió fővárosában is kutatásokkal, elemzésekkel és konferenciákkal állunk a Brüsszelben dolgozó szakértők, politikusok, újságírók rendelkezésére. Az angol nyelvű politikai elemzéseink témái változatlanok: populizmus, politikai szélsőségek, európai szociáldemokrácia és természetesen a magyarországi belpolitikai események állnak kutatásaink fókuszában. A Policy Solutions első brüsszeli rendezvényei februárban indulnak.

 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!