logo

Hírek

2014-04-04

A választások napján a Hír Televízióban elemzünk és vitázunk

Április 6-án, vasárnap, 19 órától a Hír Televízió "Választás 2014" című műsorában elemzi a választási eredményeket Boros Tamás a Policy Solutions igazgatója. Akit érdekelnek a legfrissebb eredmények, azok értelmezése, vagy csak kíváncsi egy elemzői vitára a választások napján, nézze munkatársunkat a televízióban.
A választások napján a Hír Televízióban elemzünk és vitázunk

Április 6-án, vasárnap, 19 órától a Hír Televízió "Választás 2014" című műsorában elemzi a választási eredményeket Boros Tamás a Policy Solutions igazgatója. Akit érdekelnek a legfrissebb eredmények, azok értelmezése, vagy csak kíváncsi egy elemzői vitára a választások napján, nézze munkatársunkat a televízióban.   Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!