logo

Hírek

2014-02-20

Policy Solutions a médiában

Az elmúlt hónapokban is több alkalommal szerepeltek a médiában a Policy Solutions elemzői. Kadlót Tibor a Magyar Nemzetnek a nemszavazókról készített tanulmányunk eredményeiről nyilatkozott, Boros Tamás pedig minden héten a Hír TV Csörte című műsorában szerepelt
Policy Solutions a médiában

A 2013-as év utolsó és 2014 első hónapjaiban is több alkalommal szerepeltek a médiában a Policy Solutions elemzői. Decemberben a Magyar Nemzetnek a nemszavazókról készített tanulmányunk eredményeiről nyilatkozott Kadlót Tibor, Boros Tamás pedig a DK és az LMP 2014-es esélyeit értékelte a lapnak. Boros Tamás decemberben és januárban is rendszeres résztvevője volt az ATV Csatt című műsorának, ahol előbb a NAV-botrányról és az állami cégvezetők prémiumairól, majd a paksi atomerőmű bővítéséről vitázott.

Az új évet a Klubrádióban kezdte Boros Tamás, aki a 2014-es választásokról beszélt január 1-jén. A rádiónak később az Összefogásról, valamint Mesterházy, Bajnai és Gyurcsány lehetőségeiről is nyilatkozott intézetünk igazgatója, a Blikk pedig az április 6-i választásról és a rövid kampány következményeiről kérdezte vezetőnket. Boros Tamás januártól rendszeres résztvevője a Hír TV új, Csörte című vitaműsorának. A műsor első adásának a paksi atomerőmű bővítése és a baloldali összefogás volt a témája.

Februárban a Simon Gábor-ügy, a gázpiac offshore cégei és Mesterházy amerikai útja, majd Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc évértékelője volt napirenden a Csörtében, ahol Boros Tamás vitázott. A miniszterelnök évértékelőjéről a Blikk is kérdezte igazgatónkat, aki február végén a Parlament TV Heti politika című műsorának vendégeként nyilatkozott Őszödről és Ukrajnáról.

 

 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!