logo

Hírek

2013-12-23

Boldog karácsonyt!

A Policy Solutions politikai elemző és tanácsadó intézet nevében minden kedves barátunknak boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, eredményes új évet kívánunk! Köszönjük, hogy idén is érdeklődéssel követték szakmai tevékenységünket, egyúttal reméljük, hogy a 2014-es esztendőben is figyelemmel kísérik intézetünk munkáját!
Boldog karácsonyt!

A Policy Solutions politikai elemző és tanácsadó intézet nevében minden kedves barátunknak boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag, eredményes új évet kívánunk!


Köszönjük, hogy idén is érdeklődéssel követték szakmai tevékenységünket, egyúttal reméljük, hogy a 2014-es esztendőben is figyelemmel kísérik intézetünk munkáját!
 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!