logo

Hírek

2013-12-12

Policy Solutions a médiában - 2013. november

Novemberben is több alkalommal elemezték az aktuális közéleti eseményeket a médiában a Policy Solutions munkatársai. Boros Tamás igazgató az ATV-ben szerepelt több alkalommal. Az ATV Csatt! vitaműsorában Balogh Józsefről, a bajai választásról és Horthyről vitázott, az ATV Startban pedig többek közt arról kérdezték, hogy miért népszerű a Fidesz a fiatalok körében, és mennyire erős a Jobbik ebben a korcsoportban.
Policy Solutions a médiában - 2013. november

Novemberben is több alkalommal elemezték az aktuális közéleti eseményeket a médiában a Policy Solutions munkatársai. Boros Tamás igazgató az ATV-ben szerepelt több alkalommal. Az ATV Csatt! vitaműsorában Balogh Józsefről, a bajai választásról és Horthyről vitázott, az ATV Startban pedig többek közt arról kérdezték, hogy miért népszerű a Fidesz a fiatalok körében, és mennyire erős a Jobbik ebben a korcsoportban. Ez utóbbi kérdésről a televízió online felületén, az atv.hu-nak is nyilatkozott Boros Tamás, aki emellett a Figyelőnek is beszélt a 13. havi nyugdíj bevezetéséről.

Varga Áron vezető tanácsadó két alkalommal nyilatkozott a Parlament TV Heti Politika című műsorának a Jobbik kongresszusáról, majd az adóhatósághoz kötődő korrupciós botrányról, vitatott gazdasági adatokról és a Jobbik lehetőségeiről.
 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!