logo

Hírek

2013-11-07

Az igazságos kormányzás felé - Tanulmánykötet

Már kapható a könyvesboltokban "Az igazságos kormányzás felé - A jövő baloldala, a baloldal jövője" című könyv, melyet Bíró-Nagy András és Lakner Zoltán szerkesztett, és melyhez kollégáink, Boros Tamás és Varga Áron is hozzájárultak egy-egy tanulmánnyal.
Az igazságos kormányzás felé - Tanulmánykötet

Már kapható a könyvesboltokban "Az igazságos kormányzás felé - A jövő baloldala, a baloldal jövője" című könyv, melyet Bíró-Nagy András és Lakner Zoltán szerkesztett, és melyhez kollégáink, Boros Tamás és Varga Áron is hozzájárultak egy-egy tanulmánnyal. A kötet szerzői tanulmányaikkal a jobb, igazságosabb kormányzás lehetőségét vizsgálják, termékeny vitára invitálva az Olvasót. Az érdeklődők a Librinél is beszerezhetik a tanulmánykötetet.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!