logo

Hírek

2013-11-06

Policy Solutions a médiában - 2013. szeptember-október

A Policy Solutions munkatársai szeptemberben és októberben is több alkalommal nyilatkoztak a médiának az aktuális politikai és közéleti kérdésekről. Szeptember elején az ellenzéki összefogásról beszélgettek munkatársaink, Boros Tamás a Duna TV-ben, Varga Áron az ATV-ben.
Policy Solutions a médiában - 2013. szeptember-október

A Policy Solutions munkatársai szeptemberben és októberben is több alkalommal nyilatkoztak a médiának az aktuális politikai és közéleti kérdésekről. Szeptember elején az ellenzéki összefogásról beszélgettek munkatársaink, Boros Tamás a Duna TV-ben, Varga Áron az ATV-ben. Máriássy Dávid a hajléktalanok kitiltásáról szóló kutatásunkról beszélt a Klubrádióban, Boros Tamás sportpolitikáról és a rezsicsökkentésről vitázott az ATV Csattban, Varga Áron pedig a jövő évi választásokról is beszélt szeptemberben az ATV Startban. Ugyanitt beszélgetett Boros Tamás arról, hogy a közvélemény-kutatási eredmények, vagy az időközi választások adnak-e hitelesebb képet a választók pártpreferenciáiról.


Októberben Varga Áron két alkalommal is az Echo TV Szópárbaj című műsorában nyilatkozott, előbb az Orbán–Cameron-találkozó sajtóvisszhangjáról, második alkalommal pedig a svéd közszolgálati televízió Magyarországról szóló riportjáról, David Cameron brit miniszterelnök "fenyegetéséről" a sajtónak, illetve a Székelyek menetéről. Boros Tamás októberben is vitázott az ATV Csattban, a Borsnak a politika és a magánélet határairól, a Hír24-nek a 2014-es választások pontos időpontjának jelentőségéről nyilatkozott. A Klubrádió is kérdezte igazgatónkat, aki a brüsszeli EU-csúcs részleteiről beszélt a rádióban.
 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!