logo

Hírek

2013-11-07

Elindult Boros Tamás politikai elemzői Twitter-csatornája

November elején elindult Boros Tamás, a Policy Solutions igazgatójának politikai elemzői Twitter-csatornája, amely a https://twitter.com/BorosTamas_PS címen érhető el.
Elindult Boros Tamás politikai elemzői Twitter-csatornája

November elején elindult Boros Tamás, a Policy Solutions igazgatójának politikai elemzői Twitter-csatornája, amely a https://twitter.com/BorosTamas_PS címen érhető el. Itt lehet követni azoknak, akiket érdekel az adott nap legérdekesebb politikai történése szubjektív szemszögből. Tények és vélemények politikáról és politikusokról. Megalapozottan, de nem értékmentesen.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!