logo

Hírek

2013-06-26

A Jobbik nemzetközi összehasonlításban

Megjelent Bíró Nagy András, Boros Tamás és Vasali Zoltán a Jobbikot nemzetközi összehasonlításban vizsgáló ‘More Radical than the Radicals: the Jobbik Party in International Comparison’ című tanulmánya.
 A Jobbik nemzetközi összehasonlításban

Megjelent Bíró Nagy András, Boros Tamás és Vasali Zoltán a Jobbikot nemzetközi összehasonlításban vizsgáló ‘More Radical than the Radicals: the Jobbik Party in International Comparison’ című tanulmánya az európai szélsőjobboldali trendeket feldolgozó ’Right-Wing Extremism in Europe’ című kötetben (szerkesztette: Ralf Melzer és Sebastian Serafin). A berlini Friedrich Ebert Alapítvány a könyvet angol és német nyelven is kiadta.

A teljes kötet letölthető angol nyelven a következő linkről: www.fes.de/cgi-bin/gbv.cgi?id=10031&ty=pdf



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!