logo

Hírek

2013-08-06

Policy Solutions a médiában - 2013. június-július

A Policy Solutions munkatársait az elmúlt hónapok során is számos alkalommal kérdezték a média képviselői az aktuális politikai és közéleti kérdésekről. Boros Tamásnak az ellenzéki együttműködés lehetséges módjairól szóló, „Az összefogás apró betűs része” című írását a Népszabadság nyomtatott és online kiadása is közölte.
Policy Solutions a médiában - 2013. június-július

A Policy Solutions munkatársait az elmúlt hónapok során is számos alkalommal kérdezték a média képviselői az aktuális politikai és közéleti kérdésekről. Boros Tamásnak az ellenzéki együttműködés lehetséges módjairól szóló, „Az összefogás apró betűs része” című írását a Népszabadság nyomtatott és online kiadása is közölte. Az ellenzéki együttműködésről Vasali Zoltán két alkalommal is nyilatkozott a Népszabadságnak, júniusban a lehetséges ellenzéki miniszterelnök-jelölt személye, júliusban pedig a bizonytalan szavazók megszólítása állt a lap kérdéseinek fókuszában.

Varga Áron az Il Piccolo olasz lapnak Orbán Viktor és Angela Merkel „konfliktusáról” nyilatkozott. A második Orbán-kormány megalakulásának harmadik évfordulója apropóján a kormány elmúlt három évét értékelte a Blikknek Vasali Zoltán, Boros Tamás pedig a Magyar Nemzetnek nyilatkozott a kampányfinanszírozási törvényről.

Júniusban a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról és más európai viccpártokról nyilatkozott Boros Tamás a Hetek című lapnak, Varga Áron pedig az elfogadott földtörvényről és az ellenzéki összefogásról beszélgetett az ATV reggeli műsorában.

Júliusban a Jobbik radikalizálódásáról beszélt Varga Áron a Magyar Nemzetnek, Boros Tamás pedig a hónap legkiemelkedőbb, hazánkat érintő európai politikai kérdésről, a Tavares-jelentésről beszélgetett Dési Jánossal a Klubrádióban.
 Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!