logo

Hírek

2013-05-23

Policy Solutions a médiában - 2013. március-május

A Policy Solutions elemzői március végétől május közepéig is számos alkalommal jelentkeztek a médiában elemzéseikkel, kommentárjaikkal.
Policy Solutions a médiában - 2013. március-május

A Policy Solutions elemzői március végétől május közepéig is számos alkalommal jelentkeztek a médiában elemzéseikkel, kommentárjaikkal. Boros Tamás a Klubrádió Eurózóna című műsorában,az M1 Summa című műsorában és a Kossuth Rádió Európa Idő című műsorában is nyilatkozott Magyarország és az EU konfliktusairól, valamint az Eurobarometer friss eredményeiről. A külhoni szavazatók súlyáról, valamint a választási kampányról beszélgetett Varga Áron a Duna Közbeszéd című műsorában. Varga Áron május elején a Klubrádió Ötös című műsorában Kuncze Gáborral beszélgetett aktuális politikai kérdésekről. Boros Tamás áprilisban és májusban is az ATV Csatt című műsora vendégeként vitázott.

A Policy Solutions a Mediánnal közösen készített közvélemény-kutatást a trafikbotrányról, amiről a Világgazdaság és a hvg.hu is beszámolt. Varga Áron az ATV-nek, Vasali Zoltán pedig a Gazdasági TV-nek nyilatkozott eredményeiről.

Varga Áron március végén nyilatkozott a Minimumplusznak az Alaptörvény-módosítások lehetséges következményeiről, a Budapest Times-nak pedig a rezsicsökkentésről szóló aláírásgyűjtésről. Vasali Zoltán a jegybanki gazdaságélénkítésről nyilatkozott a Blikknek. A Figyelő első áprilisi számában Boros Tamást kérdezte a magyar politikusok Facebook használatáról. A Népszabadság az ellenzéki együttműködésről és az apró pártokról kérdezte Vasali Zoltánt. Április végén Boros Tamás a Népszabadságnak nyilatkozott az „Elmúlt nyolc év” ellenzéki kezeléséről, Varga Áront pedig a Magyar Nemzet kérdezte a közvéleményről és az időközi választásokról. Vasali Zoltán május elején a nyilatkozott a Blikknek a trafikbotrányról

Varga Áron a Mérők Klubja áprilisi rendezvényén beszélt a nem magyarországi szavazatok jelentőségéről, az eseményről a stop.hu is tudósított.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!