logo

Hírek

2013-03-04

Policy Solutions a médiában - 2013. január-február

Boros Tamás, az elemző intézet igazgatója az elmúlt hetekben kétszer is vendége volt az ATV új politikai elemző vitaműsorának, a Csatt!-nak.
Policy Solutions a médiában - 2013. január-február

Boros Tamás, az elemző intézet igazgatója az elmúlt hetekben kétszer is vendége volt az ATV új politikai elemző vitaműsorának, a Csatt!-nak. Az első alkalommal közjogi kérdésekről, a magyar kormány külpolitikájáról és a rezsicsökkentés hatásairól beszélgetett vitapartnereivel. Másodszor pedig az Alaptörvény legújabb módosítása és a román-magyar diplomáciai konfliktus volt a műsor fő témája.

Vasali Zoltán több témában is nyilatkozott a legolvasottabb magyar bulvárlap, a Blikk számára. Az újság először az európai uniós pénzek körüli számcsatáról kérdezte a Policy Solutions vezető elemzőjét, aki ezt követően az EU költségvetéséről nyilatkozott a lapnak. Szintén a Blikk kérdezte Vasali Zoltánt a fideszes polgármesterek jutalmának politikai hatásairól és Orbán Viktor évértékelőjétől. Ez utóbbi témában Vasali Zoltán a Népszabadságnak is nyilatkozott.

Varga Áron két alkalommal is szerepelt az ATV Start című reggeli műsorában: először Bayer Zsolt elhíresült cikke és az ellenzéki együttműködés, másodszor pedig a magyar kormány külpolitikai konfliktusáról szóló elemzés kapcsán hívták a műsorba. Szintén Varga Áron válaszolt a Népszabadság kérdéseire az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzatának listázási botrányával kapcsolatban.

Boros Tamás a Klubrádió Ötös című műsorában beszélgetett Kuncze Gáborral az ellenzék és a kormány helyzetről, majd Orbán Viktor és az ellenzéki pártok elnökeinek évértékelőjéről.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!