logo

Hírek

2013-02-21

Új vezető elemző a Policy Solutions-nél

Új munkatárssal bővült a Policy Solutions csapata, Vasali Zoltán lett az intézet új vezető elemzője. Vasali Zoltán korábban más tanácsadó cégek vezető elemzőjeként és szakértőjeként dolgozott.
Új vezető elemző a Policy Solutions-nél

Új munkatárssal bővült a Policy Solutions csapata, Vasali Zoltán lett az intézet új vezető elemzője. Vasali Zoltán korábban más tanácsadó cégek vezető elemzőjeként és szakértőjeként dolgozott. Több heti és napilapban újságíróként, szerkesztőként szerzett tapasztalatot. Politológusként az ELTE Bölcsészettudományi Karán szerzett diplomát. Tanári pályáját az ELTE BTK-n kezdte és jelenleg a Zsigmond Király Főiskolán oktat. Zoltán németül és angolul beszél.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!