logo

Hírek

2012-11-15

"Demokrácia és szabadság Kelet-Közép-Európában" konferencia

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a 2012. november 16-án megrendezésre kerülő „Demokrácia és szabadság Kelet-Közép-Európában” című konferenciára.
"Demokrácia és szabadság Kelet-Közép-Európában" konferencia

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a 2012. november 16-án megrendezésre kerülő „Demokrácia és szabadság Kelet-Közép-Európában” című konferenciára, amelyet a brüsszeli Foundation for European Progressive Studies, a Táncsics Mihály Alapítvány és a József Attila Alapítvány szervez. A rendezvény szakmai partnere a Policy Solutions politikai elemző és tanácsadó intézet.

A konferencián többek közt előad Massimo D’ Alema korábbi olasz miniszterelnök, a Foundation for European Progressive Studies elnöke, Hannes Swoboda, a Szocialisták és Demokraták Európai Parlamenti Képviselőcsoportjának elnöke, Sergei Stanishev, az Európai Szocialisták Pártjának elnöke és Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke.

A konferencia időpontja: 2012. november 16. (péntek) 8.45-12.30

A konferencia helyszíne: Le Méridien Hotel, 1051, Budapest, Erzsébet tér 9-10.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@policysolutions.hu email címen lehet. A rendezvényen magyar és angol szinkrontolmácsolást biztosítunk.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!