logo

Hírek

2012-12-17

Munkahelyteremtés kerekasztal

A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány 2012. szeptember 27-én a munkahelyteremtés témájában tartott szakmai kerekasztal-beszélgetést a két intézmény közös rendezvénysorozatának legújabb állomásaként.
Munkahelyteremtés kerekasztal

A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány 2012. szeptember 27-én a munkahelyteremtés témájában tartott szakmai kerekasztal-beszélgetést a két intézmény közös rendezvénysorozatának legújabb állomásaként. Az esemény vitaindítójaként Bíró Nagy András, a Policy Solutions igazgatója ismertette az intézet munkatársai által készített tanulmányt, amely a hazai foglalkoztatási trendek és munkahelyteremtési kísérletek értékelése mellett konkrét javaslatokat is megfogalmazott a döntéshozók számára.

A vitaindító előadást követően a Magyar Szocialista Párt és a Lehet Más a Politika meghívott szakpolitikusai fejtették ki álláspontjukat a munkahelyteremtés kérdését illetően, ezt követően pedig a politikusok a témában jártas szakértőkkel és a civil szervezetek képviselőivel nyílt vita keretében vitatták meg a foglalkoztatottság növelésére irányuló lehetséges javaslatokat.
 Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!