logo

Hírek

2012-06-05

Hungarian Politics In-Depth - 2012. május

A Policy Solutions májusban is rendszeresen jelentkezett Hungarian Politics In-Depth elnevezésű angol nyelvű elemzés-sorozatával.
Hungarian Politics In-Depth - 2012. május

A Policy Solutions májusban is rendszeresen jelentkezett Hungarian Politics In-Depth elnevezésű angol nyelvű elemzés-sorozatával. Májusi első írásunk „Consolidation watch” címmel jelent meg, és a Fidesz által a kormányzás harmadik évének megkezdése előtt rendszeresen hangoztatott konszolidáció esélyeit vizsgálta. Második, „Sight renovation in the Orbán machine” című elemzésünk a kormányátalakítás okait és várható hatásait járta körül. Májusi utolsó írásunk címének – „When the oligarchs come marching in” – megfelelően az elmúlt hónapok legsúlyosabb parlamenti és közéleti vitáját, a Fidesz-kormány körül csoportosuló oligarchák tevékenységéről és főként az Ángyán József korábbi vidékfejlesztési államtitkár által kirobbantott botrányról szólt.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!