logo

Hírek

2012-04-23

Policy Solutions a médiában - 2012. április

A Policy Solutions elemzői áprilisban at ATV politikai háttérműsoraitól a Mandineren és a Magyar Nemzeten át az olasz Il Piccolo c. lapig számos helyen jelentek meg elemzéseikkel és nyilatkozataikkal a hazai és a külföldi médiában.
Policy Solutions a médiában - 2012. április

A Policy Solutions elemzői áprilisban at ATV politikai háttérműsoraitól a Mandineren és a Magyar Nemzeten át az olasz Il Piccolo c. lapig számos helyen jelentek meg elemzéseikkel és nyilatkozataikkal a hazai és a külföldi médiában.

Az utóbbi hónapok főbb budapesti ügyeiről készített Policy Solutions közvélemény-kutatás többek között a HVG-n, 168órában és a Népszavában jelent meg.

Az államfő plágiumügye kapcsán az ATV Szabad Szemmel című műsorában Bíró Nagy András elemezte az eset politikai következményeit, a Klubrádióban pedig szintén erről az ügyről, illetve a Jobbik radikalizálódásáról kérdezték  a Policy Solutions igazgatóját. Boros Tamás ugyanebben a témában adott hosszabb interjút a Klubrádió Preambulum című adásában.

Boros Tamás április elején az olasz Il Piccolo című lapnak nyilatkozott a lehetséges államfő-jelöltekről, Antall József születésének 80. évfordulóján pedig a Magyar Nemzetnek beszélt a néhai miniszterelnök politikai örökségéről. Bíró Nagy András a cseh Hospodarske Noviny című gazdasági napilap megkeresésére elemezte a magyar kormány Európa-politikáját.

Varga Áron az MSN Mai Nap és az Ellenszék számára értékelte Orbán Viktor évértékelő beszédét. Emellett Varga Áron beszélt az ATV Start című műsorában közvélemény-kutatási adatokról. Szintén az ATV Startban kérdezték Bíró Nagy Andrást a Szocialista Párt tisztújítását megelőzően.

Boros Tamás írása Schmitt Pál plágiumügyéről az Ellenszék.hu oldalon jelent meg. Varga Áron a Barcamp című rendezvényen a Facebook és politika kapcsolatáról tartott előadásáról a mandiner.hu számolt be. Bíró Nagy András a hónap végén a Figyelőnek nyilatkozott a brit agytröszt-szféráról, míg Boros Tamás pedig az LMP népszavazási kezdeményezéséről beszélt a stop.hu számára.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!