logo

Hírek

2011-12-20

Klímapolitikai háttérbeszélgetés

A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány 2011. december 7-én környezetvédelmi szakértőkkel és szakpolitikusokkal közösen háttérbeszélgetést tartott a klímavédelem témakörében.
Klímapolitikai háttérbeszélgetés

A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Alapítvány 2011. december 7-én környezetvédelmi szakértőkkel és szakpolitikusokkal közösen háttérbeszélgetést tartott a klímavédelem témakörében. A rendezvény a dél-afrikai Durban-ban zajló ENSZ klímacsúccsal egyidőben zajlott. A vita középpontjában Boros Tamás, a Policy Solutions igazgatója által bemutatott klímapolitikai tanulmány állt, mely a hazai klímapolitika helyzetét elemzete és konkrét javaslatokat fogalmazott meg a döntéshozók számára. A vitában az ellenzéki pártok részéről Szabó Imre volt környezetvédelmi miniszter, és Jávor Benedek, a Lehet Más a Politika képviselője, az Országgyűlés Fenntartható Fejlődés Bizottságának elnöke vett részt.

A Policy Solutions teljes klímapolitikai tanulmánya letölthető itt.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!