logo

Hírek

2012-01-06

Policy Solutions a médiában - 2011. december

A Policy Solutions elemzői decemberben többek között a BBC-nek, a Financial Times-nak és a ZDF-nek is interjút adtak.
Policy Solutions a médiában - 2011. december

A Policy Solutions elemzői decemberben több neves külföldi médiumnak is interjút adtak. Bíró Nagy András először a Financial Timesnak értékelte a kétharmados törvények által kialakult intézményi keretet, majd a BBC World Business Reportnak nyilatkozott a jegybanktörvényről. Boros Tamás a német közszolgálati ZDF televízió híradójának elemezte az új választási rendszert.

A Policy Solutions és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének közös vitaest-sorozatának utolsó állomásáról – melynek vendégei Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszter és Róna Péter egyetemi tanár voltak – többek között az origo, a Magyar Nemzet, a Kitekintő és az ATV számolt be.

Elemzőink a hazai médiában is rendszeresen jelen voltak. Boros Tamás a Magyar Nemzetnek nyilatkozott  az új választási rendszerről, a Népszavának pedig a kormány külpolitikájáról. Bíró Nagy András az ATV-ben a kormány gazdaságpolitikai fordulatit elemezte , majd szintén az ATV Start című műsorában értékelte a 2011-es évet. Szintén az ATV Start című műsorában nyilatkozott Boros Tamás a Barroso-levélről. Bíró Nagy András az év végén a kormány gazdaságpolitikai hitelvesztéséről beszélt a Klubrádió Ötös  című műsorában.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!