logo

Hírek

2011-12-11

Policy Solutions a médiában - 2011. november

A Policy Solutions munkatársainak nyilatkozatairól, a cég elemzéseiről és rendezvényeiről novemberben is rendszeresen tudósított a média.
Policy Solutions a médiában - 2011. november

A Policy Solutions munkatársainak nyilatkozatairól, a cég elemzéseiről és rendezvényeiről novemberben is rendszeresen tudósított a média.

A Policy Solutions és az Európai Bizottság közös, „Európa jövője” című vitaest-sorozatának második állomásáról – amely az „Európa: 80 millió szegény hazája” címet viselte – többek közt a Figyelő, a Népszava és a Stop.hu számolt be.

 

Novemberben egy másik konferenciát is rendezett intézetünk: a szélsőjobb és a baloldal küzdelméről szóló rendezvényt – melynek meghívottjai között volt Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Schiffer András, az LMP frakcióvezetője is – megszervezésében a Friedrich Ebert Stiftung volt a Polcy Solutions segítségére. A rendezvényről az Index mellett a Mandiner, a Népszabadság, a Magyar Nemzet és az Inforádió is beszámolót közölt.

 

A Policy Solutions munkatársainak írásait, elemzéseit több hazai és külföldi médium is közölte novemberben. Bíró Nagy András Magyarország hitelességi válságáról írt a Financial Times számára. Boros Tamástól „Vissza a startvonalra” címmel közölt cikket a Vasárnapi Hírek. Szintén Boros Tamással készített interjút hónap végén az Ellenszék című portál is.

A kereskedelmi rádiók kiegyensúlyozottságáról szóló elemzésünk a Világgazdaság és a HVG oldalain jelent meg.

 

A Policy Solutions elemzői többször nyilatkoztak aktuálpolitikai kérdésekről különböző médiumoknak. Bíró Nagy András a Svenska Dagbladet című svéd lapnak beszélt a kormány devizahiteles mentőcsomagjáról. Boros Tamás a Népszavának vázolta az MSZP és az LMP lehetséges szövetségesi stratégiájának irányait, Bíró Nagy András pedig szintén a Népszavában kommentálta a civil szervezetek párttá alakulását.

 

Ezt követően Bíró Nagy András a Stop.hu számára értékelte a II. kerületi időközi választások eredményét. A választás második fordulójáról pedig Boros Tamás nyilatkozott az online portálnak. Szintén Boros Tamás elemezte az új választási rendszer tervezetét a Magyar Nemzet számára. Bíró Nagy András pedig a kormány gazdaságpolitikai fordulatát értékelte az ATV Start című műsorában.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!