logo

Hírek

2011-11-02

Policy Solutions a médiában - 2011. október

A Policy Solutions elemzőit októberben is rendszeresen hívták különböző médiumok, hogy elemzéseikkel, állásfoglalásaikkal segítsék a közéleti-politikai folyamatok értelmezését.
Policy Solutions a médiában - 2011. október

A Policy Solutions elemzőit októberben is rendszeresen hívták különböző médiumok, hogy elemzéseikkel, állásfoglalásaikkal segítség a közéleti-politikai folyamatok értelmezését.

Október elején Bíró Nagy András az ATV „Ez a 7” című műsorában nyilatkozott az MSZP-t övező negatív hírfolyamról, Boros Tamás pedig a Magyar Nemzetnek vázolta a baloldal jövőjével kapcsolatos elképzelhető forgatókönyveket. Bíró Nagy Andrást a HVG Jövő Extra hívta kerekasztal-beszélgetésre.

A Policy Solutions „Az átlagbérhez képest az európai élmezőnyben a magyar képviselők fizetése” című elemzésünk a Napi Gazdaság és a Figyelő hasábjain, illetve az ATV Híradójában jelent meg. Szintén az ATV-n nyilatkozott Bíró Nagy András az MSZP helyzetéről, Boros Tamás pedig a képviselői tiszteletdíjakról. Bíró Nagy Andrást ezt követően a svéd Svenska Dagbladet című lap kereste meg a magyarországi devizahiteles-mentőcsomag értékelésével kapcsolatban, majd a Népszavának nyilatkozott a civilek párttá alakulási tendenciáiról.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Policy Solutions közös, „Hogyan jönnek létre új munkahelyek?” című vitaestjéről – melynek meghívott vendégei Andor László uniós biztos és Mellár Tamás professzor voltak – többek közt a Világgazdaság, a Napi Gazdaság  és a portfolio.hu számoltak be. A hónap végén Bíró Nagy András nyilatkozott az ATV Start című műsorában a pártpreferenciák alakulásáról.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!