logo

Hírek

2011-10-10

The Economist: bosszantó, de nem sokat ér a végtörlesztés

Boros Tamás a brit The Economist-nak nyilatkozott a Fidesz gazdaságpolitikájáról és a devizahitelesek végtörlesztését lehetővé tevő új törvényről.
The Economist: bosszantó, de nem sokat ér a végtörlesztés

Boros Tamás nyilatkozott  a brit The Economist-nak a Fidesz gazdaságpolitikájáról és a devizahitelesek végtörlesztését lehetővé tevő új törvényről. A Policy Solutions igazgatója elmondta, hogy az átlag magyar devizahiteles - 50 év alatti szakképzett munkás, aki vidéki városban él - régebben az MSZP törzsbázisát erősítette, de ez a réteg 2010-re átpártolt a Fideszhez. Jelenleg ezeket a szavazókat folyamatosan veszti el a Fidesz és hajtja a Jobbik felé. 

Az Economist teljes cikke elérhető ittt

 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!