logo

Hírek

2011-10-10

Policy Solutions a médiában - 2011. szeptember

A Policy Solutions elemzői szeptemberben is gyakran szerepeltek elemzéseikkel, helyzetértékeléseikkel a különböző hazai és külföldi médiumokban.
Policy Solutions a médiában - 2011. szeptember

A Policy Solutions elemzői szeptemberben is gyakran szerepeltek elemzéseikkel, helyzetértékeléseikkel a különböző hazai és külföldi médiumokban. Szeptember 2-án Boros Tamás a The Prague Post-nak nyilatkozott a közmédiumokban történt leépítésekről. Két nappal később Bíró Nagy András értékelte az LMP népszavazási kezdeményezéseinek várható hatását a stop.hu számára, Varga Áron pedig a Népszavának nyilatkozott  a kormány gazdaságpolitikai kommunikációjáról.

A hónap közepén Boros Tamás ATV Start című műsorában  beszélt az új Munka Törvénykönyve kapcsán a munkaidő magyarországi szabályozásáról, majd szintén az ATV-ben nyilatkozott, az Ez a 7 című műsornak Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztéséről. Bíró Nagy András a választójogi törvény koncepcióját elemezte a Népszava számára.

„A magyar gazdaság húzza le a régiót” című elemzésünk a Világgazdaság, a HVG.hu és a Napi Gazdaság hasábjain is megjelent. A hónap végén Boros Tamás a baloldal helyzetét értékelte a stop.hu számára, Varga Áron pedig az MSZP-ről (és a Demokratikus Koalícióról) nyilatkozott a Népszavának. Szintén a Népszavában értékelte Bíró Nagy András a legfrissebb közvélemény-kutatási eredményeket.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!