logo

Hírek

2011-10-08

Hungarian Politics In-Depth - 2011. szeptember

A Policy Solutions szeptemberben is hetente jelentkezett angol nyelvű, Hungarian Politics In-Depth című elemzéssorozatával.
Hungarian Politics In-Depth - 2011. szeptember

A Policy Solutions elemzői szeptemberben is hetente jelentkeztek angol nyelvű, Hungarian Politics In-Depth című elemzéssorozatukkal.

Szeptemberi első, „Work: there can be too much of good thing?”  című írásunkban azt mutattuk be, hogy az új Munka Törvénykönyvének elfogadása esetén Magyarország lehet az a hely Európában, ahol a legtöbbet dolgoznak, de a legkevesebben. A „Cardinal concerns: the new super laws are coming”  című elemzésünk a következő hónapokban várható kétharmados törvényekről szólt. A szeptemberi harmadik, „A cooler climate for investors”  című írásunk a magyarországi befektetői környezet alakulását elemezte, külön figyelmet fordítva a devizahitelesek végtörlesztéséről szóló javaslatra és az elmúlt év államosítási gyakorlatára. A hónap utolsó írásában, a „Fidesz and the flat tax: seduced and abandoned” címmel megjelent elemzésünkben a kormány által 2010-ben bevezetett egykulcsos adórendszer módosításait és gazdaságpolitikai fordulatait vizsgáltuk.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!