logo

Hírek

2011-09-02

Policy Solutions a médiában - 2011. augusztus

A Policy Solutions elemzői a nyáron is számos alkalommal jelentkeztek a médiában elemzéseikkel, kommentárjaikkal.
Policy Solutions a médiában - 2011. augusztus

A Policy Solutions elemzői a nyáron is számos alkalommal jelentkeztek a médiában elemzéseikkel, kommentárjaikkal.

A Magyar Narancs készített nagyinterjút Boros Tamással és Bíró Nagy Andrással az eurozóna válságáról "Menekülés az integrációba" címmel.

Augusztus elején Bíró Nagy András nyilatkozott a Klubrádió Hetes Stúdió című műsorában Magyarország nemzetközi megítéléséről. Ugyanitt, a Hetes Stúdióban beszélt Boros Tamás a Kormány gazdaságpolitikájáról és gazdaságpolitikai kommunikációjáról. Bíró Nagy András a Hír TV-nek adott interjút az európai radikális jobboldalról a tragikus norvégiai tömeggyilkosság kapcsán. Ezt követően Boros Tamás nyilatkozott a Népszavának a bizonytalan szavazók megnyeréséről.

Augusztus közepén Varga Áron elemezte a HVG számára Orbán Viktor gazdaságpolitikai bejelentéseit, illetve Boros Tamást idézte a Prague Post a közmédiumokban történt leépítésekről szóló cikkében.

Augusztusi utolsó elemzésünk, amely a "Jövőre akár mi dolgozhatunk legtöbbet Európában" többek közt az Index , a Népszabadság, a Mandiner, a Hír TV online  és Világgazdaság hasábjaira is felkerült.

A Policy Solutions augusztusban elindította Youtube-csatornáját is, melyen az elemzőinkkel készített televíziós interjúk tekinthetők meg.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!