logo

Hírek

2011-06-03

Policy Solutions a médiában - 2011. május

A Policy Solutions munkatársai májusban is több témában jelentek meg elemzéseikkel a hazai médiában.
Policy Solutions a médiában - 2011. május

A Policy Solutions munkatársai májusban is több témában jelentek meg elemzéseikkel a hazai médiában. "Mélyponton a teljes politikai elit" című elemzésünkről az RTL Klub Híradója, a MetroPol, a Bors, a Népszabadság, a Mandiner  és a Figyelő is beszámolt. Az elemzés kapcsán nyilatkozott a Klubrádiónak Boros Tamás és a Megbeszéljük című műsorban Bíró Nagy András is.

Bíró Nagy András a hónap elején az M1 Este című műsorában beszélt  a munkanélküli segélyezés tervezett átalakításáról. Az ATV Start című műsorában szintén Bíró Nagy András értékelte a Fidesz-kormány első évét. Boros Tamás a stop.hu internetes portálnak nyilatkozva vette számba a Fidesz népszerűségvesztéséhez vezető okokat.  A hónap végén a stop.hu számára Boros Tamás értékelte a Tárki legfrissebb közvélemény-kutatási eredményét.  



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!