logo

Hírek

2011-05-03

Policy Solutions a médiában - 2011. április

A Policy Solutions elemzői áprilisban is gyakran megjelentek a hazai és külföldi sajtóban a magyar belpolitikai eseményekkel kapcsolatos elemzéseikkel és kommentárjaikkal.
Policy Solutions a médiában - 2011. április

A Policy Solutions elemzői áprilisban is gyakran megjelentek a hazai és külföldi sajtóban a magyar belpolitikai eseményekkel kapcsolatos elemzéseikkel és kommentárjaikkal. A Policy Solutions legújabb, a magyarországi munkanélküli segélyezésről szóló elemzése többek között a HVG, a Hírszerző, a Világgazdaság és a Napi Gazdaság oldalán jelent meg.

A hónap elején a Világgazdaságban szerepelt a cég összehasonlító elemzése a parlamenti pártok alkotmány-tervezeteiről. Erről az írásról később Bíró Nagy András beszélt  a Klubrádió Ötös című műsorában.

Az alkotmányozással kapcsolatban Boros Tamás a tekintélyes brit The Economist című lapnak nyilatkozott, a hazai lapok közül pedig a Népszava számára vázolta az ellenzéki pártok alkotmányozással kapcsolatos stratégiáját. Az új alaptörvényről a cseh The Prague Post készített interjút Bíró Nagy Andrással, aki az alkotmányozás utáni politikai helyzetet az ATV Kommentár c. műsorának vendégeként elemezte.

 Győrben áprilisban időközi választást tartottak – ennek eredményét Bíró Nagy András értékelte a Független Hírügynökségnek, Boros Tamást pedig a legfrissebb közvélemény-kutatási eredmények értékelésére kérte fel a Népszava és a Stop.hu. Szintén a Népszavának nyilatkozott Bíró Nagy András Schmitt Pál eddigi köztársasági elnöki ciklusáról.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!