logo

Hírek

2011-04-01

Policy Solutions a médiában - 2011. március

Márciusban a Policy Solutions külföldi és belföldi politikai eseményekkel kapcsolatban egyaránt megjelent a médiában.
Policy Solutions a médiában - 2011. március

Márciusban a Policy Solutions külföldi és belföldi politikai eseményekkel kapcsolatban egyaránt megjelent a médiában. Gyorselemzésben reagáltunk a Magyar Kormányt a médiatörvény kapcsán elmarasztaló európai parlamenti határozatra, amelyet az Index, a HVG, a Hírszerző és a Népszabadság oldalain olvashattak. A "Négy alkotmányterv - négy jövőkép" című, az egyes pártok alkotmánytervezetét összehasonlító elemzésünkről többek közt a Világgazdaság számolt be. 

Emellett a Policy Solutions elemzői több írással is jelentkeztek a hazai és külföldi sajtóban. Bíró Nagy András a Vasárnapi Hírekben elemezte a Fidesz által bevezetett kormányzati intézkedések hatását, és a Policy Network oldalán írt a magyar baloldal helyzetéről. Emellett a Független Hírügynökségnek  nyilatkozott a pápai időközi választásról, míg The Prague Post-nak az alkotmányozási folyamat hatásait elemezte. Boros Tamás a Népszavának nyilatkozott szintén az alkotmányozás kapcsán, Bíró Nagy András pedig az ATV Start című műsorában beszélt annak legitimációjáról. 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!