logo

Hírek

2011-03-04

Policy Solutions a médiában - 2011. február

Februárban a Policy Solutions több elemzéssel is jelentkezett vezető médiumokban.
Policy Solutions a médiában - 2011. február

Februárban a Policy Solutions több elemzéssel is jelentkezett vezető médiumokban. A hónap elején belpolitikai napirend-elemzésünk, "A médiatörvény mindent beárnyékolt" szerepelt a HVG, a Népszava  és a Világgazdaság hasábjain. Bűnbakképzés és antirasszizmus című elemzésünkben a magyarországi pártok cigánypolitikájának kritikáját és a fejlődés lehetséges irányait vázoltuk .

Az országos televíziók kiegyensúlyozottságát vizsgáló írásunk a Hírszerző, a HVG, a Világgazdaság, a FigyelőNet  és a Népszabadság oldalain jelent meg.

A Policy Solutions elemezői több interjút is adtak februárban: Bíró Nagy András a Népszavának nyilatkozott az Európai Unió jövőjéről, a Független Hírügynökségnek az államadósság felelőseiről, a Klubrádiónak pedig Orbán Viktor évértékelő beszéde kapcsán.

Boros Tamás a médiatörvény módosításáról fejtette ki álláspontját a Népszava számára, Gyurcsány Ferenc évértékelőjéről pedig az ATV-ben nyilatkozott.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!