logo

Hírek

2011-02-04

Policy Solutions a médiában - 2011. január

Januári média-megjelenéseinkben az év első hónapjának két legfontosabb politikai témájáról, a médiatörvényről és az alkotmányozási folyamatról nyilatkoztunk.
Policy Solutions a médiában - 2011. január

Januári média-megjelenéseinkben az év első hónapjának két legfontosabb politikai témájáról, a médiatörvényről és az alkotmányozási folyamatról nyilatkoztunk. Boros Tamás a HVG.hu-nak adott interjújában a médiatörvény kommunikációját és a Kormány ezzel kapcsolatos kríziskezelési lehetőségeit vizsgálta. A Policy Solutions hosszabb elemzésben tekintette át a poszt-kommunista országok alkotmányozási folyamatát, és ezzel kapcsolatban az ATV Jam-nek, a Klubrádió Reggeli Gyors és Eurózona című műsorának, valamint a Népszavának nyilatkozott Boros Tamás.

A hónapban két alkalommal is megjelent elemzésünk a The Budapest Times-ban. A "Fighting for Hungarian votes in Strasbourg" című írásban Orbán Viktor európai parlamenti beszámolóját vizsgáltuk, míg az "A stormy start for the new President" című cikkünkben a magyar EU-elnökség nyitányának politikai körülményeit jártuk körbe.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!