logo

Hírek

2010-12-23

Policy Solutions a médiában - 2010. december

Decemberben a Policy Solutions elsősorban az EU-elnökséggel kapcsolatos kutatásaival jelent meg a médiában.
Policy Solutions a médiában - 2010. december

Decemberben a Policy Solutions elsősorban az EU-elnökséggel kapcsolatos kutatásaival jelent meg a médiában. Az „EU: bíráljuk, de maradnánk” című elemzésünkkel kapcsolatban Boros Tamás nyilatkozott az ATV Jam című reggeli műsorának és a Klubrádiónak. A kutatás legfontosabb eredményei megjelentek – többek között - a Népszabadságban és a Hírszerzőn is. Külön cikket közölt a témában a HVG „Az emberek elnöksége?” címmel.

Morvai Krisztina és Áder János a két legismertebb európai parlamenti képviselő - a Policy Solutions és a Medián erről szóló felmérését az Inforádió és a hvg.hu ismertette. 

A belpolitikai háttérelemzések sorozatunk legfrissebb írásában azt elemeztük, hogy milyen szimbolikus és szakpolitikai témákban maradt még mozgástere a Jobbiknak. Az írásról Bíró Nagy András beszélt az ATV Jam-ben, és az elemzésről beszámolt többek közt a Hírszerző és a Világgazdaság.

Bíró Nagy András az Orbán-kormány céljairól a Klubrádiónak, az Orbán-kormány külföldi megítéléséről pedig a Népszavának nyilatkozott. A hónap végén Varga Áron az [origo]-nak elemezte a Facebook szerepét a magyar politikai kommunikációban.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!