logo

Hírek

2010-11-04

Policy Solutions a médiában - 2010. október

Az elmúlt hónapban elindult együttműködésünk Magyarország egyetlen angol nyelvű, politikai témákat is feldolgozó újságjával, a ’The Budapest Times’-szal.
Policy Solutions a médiában - 2010. október

Az elmúlt hónapban elindult együttműködésünk Magyarország egyetlen angol nyelvű, politikai témákat is feldolgozó újságjával, a ’The Budapest Times’-szal. A Hungarian Politics In-Depth sorozatban megjelenő elemzéseink közül a vörösiszap-katasztrófáról és az Orbán-kormány válságadóiról szóló írásunk is megjelent a hetilapban.

Október folyamán a Policy Solutions két belpolitikai elemzése is sok helyen szerepelt a sajtóban. Az önkormányzati választások adatainak mélyelemzését elvégző „A Narancsvidék trendjei” c. tanulmányunk (Gondola, Népszabadság, Népszava) mellett az utóbbi húsz év nagy médiavisszhangot kíváltó alkotmánybírósági határozatainak politikai kommunikációs kezelését feldolgozó „A pártok és az Alkotmány őrei” c. háttérelemzésünk is számos jelentős médiumban megjelent (Figyelő, HVG, Hírszerző, Világgazdaság).

A legnagyobb érdeklődést kíváltó témákban elemzőink is aktívak voltak. A 98 százalékos különadó eltörléséről szóló alkotmánybírósági döntésről Boros Tamás a Népszavának adott hosszabb interjút, az ezt követő Alkotmánybíróságot ért támadás politikai-stratégiai következményeit Bíró Nagy András az ATV Jam c. reggeli műsorában elemezte.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!