logo

Hírek

2010-08-03

Indul a Hungarian Politics In-Depth

Augusztusban indul a Policy Solutions új belpolitikai elemzése, a Hungarian Politics In-Depth.
Indul a Hungarian Politics In-Depth

A heti rendszerességgel megjelenő angol nyelvű kiadványunkban arra a témára fókuszálunk, amely az adott héten a legnagyobb érdeklődést váltotta ki a közvéleményben. Célunk, hogy az adott témában tömören és közérthetően nyújtsunk a mindennapi hírfolyambeli tájékozódási lehetőségekhez képest mélyebb áttekintést a magyar politika eseményei iránt érdeklődő külföldi szereplőknek.

 

A Hungarian Politics In-Depth elemzéseket a Policy Solutions hírlevelére feliratkozó látogatóink számára minden héten e-mailben juttatjuk el, illetve kiadványunk angol nyelvű honlapunkról pdf-formátumban is letölthető lesz.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!