logo

Hírek

2010-08-03

Új szolgáltatások és új honlap

Elindult a Policy Solutions új honlapja, mely számos új szolgáltatással, így rendszeres politikai elemzésekkel, hírekkel, havi hírlevéllel várja az érdeklődőket.
Új szolgáltatások és új honlap

Az új honlapon megtalálhatóak az intézet Politika 2.0 blogjának írásai és megtekinthetőek elemzőink médiamegjelenései is.

A politikai elemző és tanácsadó intézet augusztustól heti rendszerességgel mélyebb elemzéseket közöl az adott hét legfontosabb politikai ügyéről, melyet hírlevelünkre feliratkozó olvasóink e-mailben is megkapnak. Az elemzések célja, hogy az érdeklődők tágabb kontextusba tudják helyezni a napi politikai történéseket és azok várható hatásait.

Szeptembertől havi több alkalommal jelentkezünk a hazai politikai folyamatokat befolyásoló európai uniós eseményeket áttekintő jelentéssel. A jelentés révén megismerhetővé válnak mindazon legfontosabb európai parlamenti, európai bizottsági és tanácsbeli döntések, melyek hatással lehetnek a magyar politikai életre, törvényhozásra, szabályozásra.

A fenti szolgáltatások mellett a honlapon időről időre aktuális politikatudományi kutatásokat és egy-egy szakpolitika átfogóbb elemzését is megjelentetjük. A Policy Solutions hírlevelére vagy RSS csatornájára feliratkozó olvasók minden új megjelenésről rendszeresen értesülnek.



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!