logo

Hírek

2016-03-04

Gyakornokot keresünk!

A Policy Solutions politikai elemző intézet gyakornoki programot hirdet a politikai elemzés és tanácsadás iránt érdeklődők számára. A gyakornok három hónapon (2016 áprilisától június végéig) keresztül heti 20 órában kapcsolódik be intézetünk brüsszeli irodájának munkájába. A munka - magyarországi lakhely esetén - távmunkában is végezhető. 
Gyakornokot keresünk!

A Policy Solutions politikai elemző intézetnél változatos munkákban próbálhatja ki magát a sikeres jelentkező: európai és magyar politikai témák elemzése, médiaelemzés, adatgyűjtés, háttéranyagírás, kreatív feladatok.

A gyakornoki programban való részvételhez elvárás az európai és a magyar politika alapos ismerete, a kiváló angol nyelvtudás, a jó elemzői és fogalmazási készség angol és magyar nyelven egyaránt.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal és egy angol nyelven írt, 1-2 oldalas, szabadon választott témájú politikai elemzéssel lehet az info@policysolutions.eu címen.

A jelentkezés határideje: 2016. március 15.

A legjobb pályázókkal szóbeli elbeszélgetést tartunk, a várható munkakezdés április első hetében.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!