logo

Hírek

2016-03-09

Konferencia: Oroszország az európai energiapiacon

A Policy Solutions és a Zöldek Európai Parlamenti Képviselőcsoportja nevében ezúton szeretnénk meghívni Önt az „Oroszország az európai energiapiacon - A Paksi Atomerőmű bővítése és más orosz beruházások a régióban ” címmel megrendezésre kerülő konferenciánkra. 
Konferencia: Oroszország az európai energiapiacon

A rendezvény célja, hogy megvizsgálja és megvitassa Oroszország energiaipolitikai hatását az Európai Unióra, és azon belül is Magyarországra. A konferenciát a Policy Solutions témában készült tanulmányának bemutatása nyitja. A rendezvény során egy kerekasztal-beszélgetés keretében a cseh Masaryk Egyetem kutatója és a Greenpeace képviselője vitatják meg, hogyan befolyásolja Oroszország az európai energiapiacot, valamint hogy milyen következményei vannak az orosz energiaipari cégek jelenlétének a térségben. A konferenciát Jávor Benedeknek, az Európai Parlament képviselőjének beszéde zárja. 

A konferencia időpontja: 2016. március 18. (péntek), 10.00 – 13.30
A konferencia helyszíne: Európa Pont, Budapest, 1024, Lövőház u. 35.

A konferenciához kapcsolódó angol nyelvű tanulmány ide kattintva letölthető.
A tanulmány rövid, magyar nyelvű összefoglalója itt érhető el.  

Megtisztelne minket, ha elfogadná meghívásunkat!Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!