logo

Hírek

2016-08-09

Folytatódik a Policy Solutions gyakornoki programja!

A Policy Solutions politikai elemző intézet gyakornoki programot hirdet a politikai elemzés iránt érdeklődők számára. A gyakornok három hónapon keresztül (2016 szeptemberétől decemberig) heti 20 órában kapcsolódik be intézetünk munkájába.
Folytatódik a Policy Solutions gyakornoki programja!

A Policy Solutions politikai elemző intézetnél változatos munkákban próbálhatja ki magát a sikeres jelentkező: európai és magyar politikai témák elemzése, médiaelemzés, adatgyűjtés, háttéranyagírás, kreatív feladatok.

A gyakornoki programban való részvételhez elvárás az európai és a magyar politika alapos ismerete, a kiváló angol nyelvtudás, a jó elemzői és fogalmazási készség angol és magyar nyelven egyaránt.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal, egy angol nyelven írt, 1-2 oldalas, szabadon választott témájú aktuális politikai elemzéssel, illetve egy korábbi magyar nyelvű írással lehet az info@policysolutions.hu címen.

A jelentkezés határideje: 2016. augusztus 26.

A legjobb pályázókkal szóbeli elbeszélgetést tartunk, a várható munkakezdés szeptember első hetében.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!