logo

Hírek

2017-06-01

Ellentámadás: Liberális demokrata válaszok a populista kihívásra

A Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest, a CEU Európai Szomszédságpolitikai Kutatóközpontja, a Policy Solutions és a Political Capital szeretettel meghívja Önt a " Ellentámadás: Liberális demokrata válaszok a populista kihívásra” című közös konferenciájukra.
Ellentámadás: Liberális demokrata válaszok a populista kihívásra

A Friedrich-Ebert-Stiftung Budapest, a CEU Európai Szomszédságpolitikai Kutatóközpontja, a Policy Solutions és a Political Capital szeretettel meghívja Önt a " Ellentámadás: Liberális demokrata válaszok a populista kihívásra” című közös konferenciájukra. A konferencián Cas Mudde, at Amerikai Egyesült Államok-beli University of Georgia School of Public and International Affairs (SPIA) egyetemi docense, a norvég University of Oslo Center for Research on Extremism (C-REX) kutatója, az European Journal of Political Research társszerkesztője tart vitaindító előadást.

A rendezvény időpontja: 2017. június 8. (csütörtök), 17:00-19:30

Helyszín: Közép Európai Egyetem (1051 Budapest, Nádor utca 15,– A Auditórium)

A rendezvény részletes programját itt találja.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, jelezze a tofalviz@ceu.edu e-mail címen!

Szeretettel várjuk konferenciánkon!Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!