logo

Hírek

2020-01-24

Hungarian Politics in 2019

Megjelent a Policy Solutions angol nyelvű évkönyve 2019 legfontosabb magyar politikai, gazdasági és társadalmi trendjeiről.
Hungarian Politics in 2019

A kiadvány 2019 legfontosabb eseményeinek és folyamatainak átfogó elemzését nyújtja, a magyar belpolitika és külpolitika, valamint a gazdasági és a társadalmi folyamatok terén egyaránt. A politikai évkönyv valamennyi fejezete kitekintéssel zárul azokra a trendekre, amelyekre 2020-ban figyelni érdemes. A "Hungarian Politics in 2019" a Policy Solutions 2014-ben indult angol nyelvű politikai évkönyv sorozatának immáron hatodik kiadványa. Az évkönyv elkészítését a Friedrich-Ebert-Stiftung támogatta. 

A "Hungarian Politics in 2019" angol nyelvű politikai évkönyv letölthető innen. Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!