logo

Hírek

2021-12-22

Közéleti podcast a Policy Solutions támogatásával az Új Egyenlőségen

2021-ben a Policy Solutions és a FEPS támogatásával jelent meg az Új Egyenlőség közéleti podcastja. Ajánlatunk az elmúlt hetek legfontosabb adásaiból!
Közéleti podcast a Policy Solutions támogatásával az Új Egyenlőségen

Az Új Egyenlőség piros podcasjának három szerkesztője, Bíró-Nagy András, Kiss Ambrus és Lakner Zoltán minden héten jelentkezik a magyar és az uniós politika kulcskérdéseit vizsgáló beszélgetéseivel. Az alábbiakban ajánljuk igazgatónk, Bíró-Nagy András legfontosabb beszélgetéseit az utóbbi hetekből:

Ilyen volt 2021 a magyar politikában – Évértékelő Szűcs Zoltán Gáborral.

Nem változott a magyar társadalom problématérképe a járvány alatt - A Policy Solutions Lélekben a járványon túl című kutatásáról beszélgetett Kiss Ambrus és Bíró-Nagy András.

Babiš után – Új kormánya lesz Csehországnak - Az Andrej Babiš miniszterelnök bukásával zárult cseh választásról és az új koalíciós kormány kilátásairól Bőtös Botonddal.

Választás után: koalíciókötési izgalmak Németországban - A szociáldemokraták győzelmével zárult német választás eredményeiről Győri Gáborral.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!