logo

Hírek

2022-08-31

Orbán jövője Európában

Közel 200 ezren látták a Telex videóját, mely a Policy Solutions EU-s kutatását mutatja be. Ajánljuk mindenkinek, aki még nem látta!
Orbán jövője Európában

A Magyarország uniós tagságáról szóló közéleti vitákban újra meghatározó kérdés lett, hogy valójában mennyi Európát szeretnének a magyarok? Erről szólt a Telex.hu videója, mely a Policy Solutions EU-s kutatását is feldolgozta.

A videót, melyben kutatásunk legfontosabb eredményeit intézetünk igazgatója, Bíró-Nagy András mondja el, eddig közel 200 ezren nézték meg, és továbbra is nagyon ajánljuk!

A Telex magyarázó EU-s videóját itt lehet megnézni. Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!