logo

Hírek

2022-08-31

Az Economisttól a Foreign Policy-ig - Policy Solutions a nemzetközi médiában

Kiemelkedő figyelem övezi a Policy Solutions munkáját a nemzetközi sajtó legrangosabb termékeiben is.
Az Economisttól a Foreign Policy-ig - Policy Solutions a nemzetközi médiában

Erős hónapokon van túl 2022 tavaszán és nyarán a Policy Solutions a nemzetközi médiában is. Ajánlatunk néhány kiemelt megjelenésről: 

The Economist: A vezető brit hetilap kérdezte Bíró-Nagy András a háborús veszélyhelyzetről és a rendeleti kormányzásról. 

Foreign Policy: A világ egyik vezető külpolitikai magazinja, a Foreign Policy megpróbált utánajárni, hogy milyen tényezők állnak Orbán Viktor és a Fidesz támogatottsága mögött. A cikkben Bíró-Nagy András is elemzést adott a lehetséges okokról. 

The Atlantic: A rangos amerikai magazin, a The Atlantic számára Bíró-Nagy András értékelte a háború hatását a magyar kampányra.

El País: A spanyol El País Bíró-Nagy Andrást kérdezte.

De Volkskrant: A vezető holland napilap, de Volkskrant számára Győri Gábor elemezte a Fidesz támogatottságának okait.

Gazeta Wyborcza: Mindenhol nagy érdeklődéssel követték a magyar választási kampányt, de talán sehol nem akkorával, mint Lengyelországban. Megtisztelő, hogy a vezető lengyel napilap, a Gazeta Wyborcza intézetünk igazgatójával, Bíró-Nagy Andrással készített nagyinterjút a magyar helyzetről.

Euronews English: A magyar választásokat övező nemzetközi figyelmet jól mutatta, hogy a Euronews külön magazinműsort rendezett az Európai Parlamentben a helyzet európai jelentőségének bemutatására. Három EP-képviselő - a liberális Michal Šimečka, a zöld Tineke Strik és a radikális jobboldali Gerolf Annemans - mellett, hazai szakértőként a Policy Solutions igazgatója, Bíró-Nagy András segített a kontextus megértésében.

EUobserver: A tekintélyes brüsszeli lap, az EUobserver is cikket szentelt a magyar választásoknak. A riportban Bíró-Nagy András is beszélt a magyar kampány fordulatairól.

Al Jazeera: Az Al Jazeera budapesti riportjában vezető elemzőnket, Győri Gábort is kérdezte. 



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!