logo

Hírek

2022-10-13

Progressive Governance Summit 2022

A Policy Solutions a Progressive Governance Summit 2022 hivatalos magyar partnere. Ajánljuk Európa legnagyobb progresszív konferenciájának legérdekesebb előadásait és beszélgetéseit!
Progressive Governance Summit 2022

A 2022. október 13-án megrendezett nagyszabású nemzetközi konferencián - melynek házigazdája a Das Progressive Zentrum - vezető politikusok, politikai stratégák és a progresszív civil társadalom szereplői vitatták meg az igazságos és zöld politika lehetőségeit. A rendezvény főelőadója Olaf Scholz, német kancellár volt.

A Progressive Governance Summit 2022 nyitó fogadásán a Policy Solutions igazgatója, Bíró-Nagy András beszélt a magyar helyzetről, főként az ellenzéki összefogás tavaszi teljesítményének tanulságairól és Magyarország helyéről Európában. 

A Progressive Governance Summit nagyszínpadának beszélgetései ezen a linken visszanézhetők. Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!