logo

Hírek

2023-01-31

Mi várható 2023-ban a magyar politikában?

Vezető elemzőnk, Győri Gábor az RTL-en, az ATV Egyenes Beszédben és a Klubrádióban is nyilatkozott 2023 legfőbb politikai kérdéseiről.
Mi várható 2023-ban a magyar politikában?

Páros interjú a "HUNGARIAN POLITICS IN 2022" című politikai évkönyvünkről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, intézetünk igazgatójával és vezető elemzőjével, Bíró-Nagy Andrással és Győri Gáborral. 

Mi várható 2023-ban a magyar közéletben? - Győri Gábor a Klubrádióban. A 2023. január 23-i Reggeli személyben Szénási Sándor vendége Győri Gábor, a Policy Solutions vezető elemzője volt, akivel a "Hungarian Politics in 2022" című évkönyv megjelenése kapcsán beszélgettek arról, hogy mi várható a magyar politikában a következő évben.

Az RTL Fókusz készített évkezdő kitekintést a 2023-as kilátásokról. Az összeállításban Győri Gábor, a Policy Solutions vezető elemzője beszélt a demokrácia és a sajtószabadság helyzetéről. Kiemelte, hogy az erős demokrácia azért is fontos, mivel a jól működő intézmények képesek ellensúlyozni egy új vezető váratlan, veszélyes és vakmerő terveit. A sajtószabadságra pedig azért van szükség, hogy valós információk alapján tudják értékelni vezetőiket az emberek.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!