logo

Hírek

2023-10-16

15 év, 15 barát: Urbán Ágnes

"A mai ideológiai harcok közepette nagyon meg kell becsülni azt a tényalapú szakmai munkát, amit a Policy Solutions végez."
15 év, 15 barát: Urbán Ágnes

15 éves lett a Policy Solutions. E születésnap alkalmából felkértük barátainkat, fontos partnereinket, hogy írjanak egy rövid üzenetet arról, hogy miként látják a Policy Solutions munkáját. Urbán Ágnes és a Mérték Médiaelemző Műhely olyan magyar médiarendszer és nyilvánosság megteremtéséért dolgozik, amelyben nemcsak mindenkinek lehetősége nyílik véleménye kifejezésére, de amelyben mindenkinek egyenlő esélye van arra is, hogy minden tényt és álláspontot megismerjen. A demokrácia és a sajtószabadság mellett elkötelezett intézetként nagyra tartjuk munkájukat, és megtisztelő, hogy kutatásainkat fontos forrásnak tekintik, a tényalapú tájékozódás szempontjából is.

"Az elmúlt években sokszor éreztem, hogy nem ismerem a magyar társadalmat. A Policy Solutions kutatásai nagyon sokat segítenek a megértésben, a társadalmi folyamatok olyan rétegeire világítanak rá, amelyekre magamtól soha nem gondoltam volna. Nagyon hálás vagyok a kiváló kutatási jelentésekért, az adatgazdag elemzésekért, de legalább ennyire szeretem a kutatások bemutatóját, ahol igazán gondolatébresztő beszélgetéseket lehet meghallgatni. A mai ideológiai harcok közepette nagyon meg kell becsülni azt a tényalapú szakmai munkát, amit a Policy Solutions végez."

Urbán Ágnes

Társalapító, Mérték Médiaelemző Műhely



Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!