logo

Hírek

2023-09-22

20 év az Európai Unióban a magyar társadalom szemével

Az Egerben megrendezett 61. Közgazdász Vándorgyűlésen intézetünk igazgatója, Bíró-Nagy András bemutatta a "Milyen Európát szeretnénk?" c. tanulmányunk legfontosabb eredményeit és tanulságait.
20 év az Európai Unióban a magyar társadalom szemével

Az Egerben megrendezett 61. Közgazdász Vándorgyűlésen nemcsak a magyar gazdaságpolitika legbefolyásosabb szereplői mondtak a forint árfolyamát is befolyásoló beszédeket, de intézetünk igazgatója, Bíró-Nagy András is bemutatta új EU-s kutatásunk, a "MILYEN EURÓPÁT SZERETNÉNK?" c. tanulmányunk legfontosabb eredményeit és tanulságait. Köszönjük szépen Baráth Etele, korábbi európai ügyekért felelős miniszter meghívását!

A Közgazdász Vándorgyűlés EU-s politikával foglalkozó paneljét itt lehet megnézni. 

A "MILYEN EURÓPÁT SZERETNÉNK?"kutatás itt olvasható.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!