logo

Hírek

2024-01-18

Hungarian Politics in 2023

Megjelent a Policy Solutions angol nyelvű évkönyve 2023 legfontosabb magyar politikai, gazdasági és társadalmi trendjeiről.
Hungarian Politics in 2023

A kiadvány 2023 legfontosabb eseményeinek és folyamatainak átfogó elemzését nyújtja, a magyar belpolitika és külpolitika, valamint a gazdasági és a társadalmi folyamatok terén egyaránt. A politikai évkönyv valamennyi fejezete kitekintéssel zárul azokra a trendekre, amelyekre 2024-ben figyelni érdemes. A "Hungarian Politics in 2023" a Policy Solutions 2014-ben indult angol nyelvű politikai évkönyv sorozatának immáron tizedik kiadványa. 

A "Hungarian Politics in 2023" angol nyelvű politikai évkönyv letölthető innen.Vissza

Magunkról

A Policy Solutions egy budapesti székhelyű politikai elemző és tanácsadó intézet, amely elkötelezett a demokrácia, a szolidaritás, az esélyteremtés, a fenntarthatóság és az európai integráció iránt. Munkánk fókuszában a magyar és az európai uniós politikai folyamatok értelmezése áll. Kiemelt kutatási területeink közé tartozik a demokrácia minőségének vizsgálata, az euroszkepticizmus, a populizmus és a szélsőjobboldal mozgatórugóinak elemzése, valamint a választáskutatás. 

Tovább

Facebook

Kövess minket Facebook-on!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel a Policy Solutions hírlevelére!